Website Development

Het bouwen en onderhouden van websites is bij mij ontstaan uit een interesse en is geworden tot een serieuze hobby maar ook een professionele uitdaging.
De eerste sites waren simpele statische HTML sites maar de laatste tijd is het standaard één van de twee populaire CMS tools Joomla of Wordpress. Dit maakt het mogelijk om dynamische content, gastenboeken, blogs en andere leuke componenten in te voegen. Maar ook de eigenaar van de site kan eenvoudig zelf content aanpassen, afhankelijk van de wensen via de front-end of de back-end.

De allereerste site die ik heb gebouwd in 2002 was voor Speel-o-Theek Kris Kras in Zeist.

Sommige sites heb ik na het bouwen en een periode onderhouden, overgedragen aan de opdrachtgever en die worden niet meer door mij onderhouden.

Ik heb ook, binnen een project team, de site van HVN (Hemochromatose Vereniging Nederland) vormgegeven, de structuur bepaald, gevuld met (bestaande) content en gedurende enkele jaren onderhield ik de site ook. Dit is een site gebouwd op een ander CMS: Webalive.

Hieronder een overzicht van de websites die ik heb gemaakt. Uiteraard hoort daar ook deze eenvoudige Teunissen-website bij.
Klik op de afbeeldingen van de sites om ze te bezoeken en te bekijken (zover ze nog in de lucht zijn natuurlijk).

Indien u geïnteresseerd bent in uw eigen Joomla of Wordpress website, neem dan contact met me op via email:

Met vriendelijke groet,
Jos Teunissen


Joomla Websites

scherm CRE 
Website voor CRE & More
www.cre-and-more.com

scherm EFG 
Website voor Ellen's fotogalerijen.
www.ellensfotogalerijen.nl

scherm ELH

Website voor Een Liefdevolle Herinnering
www.eenliefdevolleherinnering.nl 

scherm ABS 
Website voor Adviesbureau Spelen en Speelgoed, Leusden. 
www.speelgoedadvies.nl

scherm KB

Webiste van Karmozijn Begeleiding. Hier was de wens om hun bestaande statische site exact zo te bouwen met Joomla CMS er onder.
www.karmozijnbegeleiding.nl

 

scherm HH
Website voor Hospice Heuvelrug, Zeist. Deze site onderhoud ik niet meer sinds de complete Waranda groep, waar de Hospice bijhoort, een uniforme look&feel voor hun websites heeft geïmplementeerd in 2015.
www.hospice-heuvelrug.nl

 

Wordpress Websites

scherm UZE

De lay-out van website Uitvaarzorg Eefje is door een ander gemaakt maar nog voordat deze helemaal gereed was is verder ontwikkeling en onderhoud bij mij komen te liggen.
www.uitvaartzorg-eefje.nl

scherm ITLA

Deze website heb ik ontworpen en gebouwd speciaal voor een congres in 2017. Na het congres zal de site verwijderd worden.
www.itla2017.nl

scherm TSF

Als partner van dit bedrijf heb ik de bestaande website een complete facelift gegeven. Daarnaast hebben we als partners de content vernieuwd.
www.thesupportfactory.nl

 

Webalive website

scherm HVN

De HVN had al gekozen om de website via een bureau van een lid te gaan hosten. Dit bureau gebruikte Webalive. Ik heb de site samen met hen ontworpen, ingericht en alle content gemaakt/geüpdate.
Het onderhoud ligt bij het bureau.
www.hemochromatose.nl

HTML Websites

scherm MAWebsite voor Martin's Auto, Belchertown, USA.  Deze site is offline gegaan in 2016.

scherm CC 
Website voor Creator Consultancy, Dordrecht. Sinds 2010 is deze site vrijwel ongewijzigd gebleven omdat het als een statisch visitekaartje wordt gebruikt.
www.creatorconsultancy.nl

scherm KR
Website voor de Stichting Kunstrijk, Zeist. Sinds November 2009 onderhoud ik deze website niet meer.
www.kunstrijk.nl

scherm KMZWebsite voor de KunstMarkt, Zeist. Sinds November 2009 onderhoud ik deze website niet meer. In 2012 is deze site off-line gegaan.

 scherm KK

Website voor Speel-o-Theek Kris Kras. Deze site is mijn eerste sites in 2002 gebouwd. Is geloof ik in 2006 offline gegaan.